Известие

Collapse
No announcement yet.

сензор за дъжд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Естествено , че работят, това е паузата. хич не ти трябват снимки.Погледни отвън предното стъкло в зоната дето е закрепено огледалото. Няма шанс да се объркаш, щото ако го нямаш( както е при мен) има само лепило на огледалото, смисъл, нищо, което да сбъркаш с датчик
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

eто ти снимка
      Attached Files
      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Колеги ще сменям предното стъкло на моят кораб и ми предлагат такова с подгряване и сензор за дъжд.
        Подгряването си го имам не е проблем да го свържа, но за сензора за дъжд не съм много сигурен дали е имала някога колата тъй като вече е сменявано някога стъклото.
        Въпроса ми е какво още трябва да се направи след като сложа такова стъкло за да има тази екстра и възможно ли е това. Поздрави
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Ами ти инсталацията за сензора за дъжд си я имаш.Навряна е много навътре под тавана.Трябва да се свалят сенниците за да се провисне тавана и се бърка навътре много.Само незнам дали ще съвпаднат буксите с на новия датчик.Колко струва едно такова стъкло с датчик за дъжд?
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Това за кабелите за всички ли важи или говориш конкретно за неговата?
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ами аз до сега не съм видял такава,която да няма в инсталацията такава букса там ....Предполагам би трябвало всички да имат,но може и да има изключения не зная!
              5 Ланчии зад гърба си!

Comment

Щото преди време си свалих плафона и ми се видяха много кабели,ама за това не съм и предполагал
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Е трябвало е да се замислиш за какво са Другия е за соларното огледало и за микрофона горе на телефона има няколко
                  5 Ланчии зад гърба си!

Comment

За 200 лева ми го предлагат с монтажа испанско с подгряване и сензор за дъжд

Comment

Добра цена!
                      5 Ланчии зад гърба си!

Comment

Да напрявя едно уточнение стъклото вече е монтирано с подгряване и място предвидено за сензор за дъжд, но без самия сензор. На огледалото ми в долния край стърчи една стойка, предполагам за нея се захваща сензора.
                        Откъде мога да се сдобия с такъв сензор колеги и долу горе какви пари струва.
                        Скоро ще пусна снимки на кораба като е завършен окончателно

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                          Да напрявя едно уточнение стъклото вече е монтирано с подгряване и място предвидено за сензор за дъжд, но без самия сензор. На огледалото ми в долния край стърчи една стойка, предполагам за нея се захваща сензора.
                          Откъде мога да се сдобия с такъв сензор колеги и долу горе какви пари струва.
                          Скоро ще пусна снимки на кораба като е завършен окончателно
                          е те тая кутийка под огледалото е сензора(по точно в нея). Ако е пълна значи имаш. Ако е празна . Според мен трябва да е комплект щом съществува черната кутийка. Тези които нямат такава кутийка им е очертана само зоната.
                          sigpic
                          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Е точно де на моето е очертана само зоната, кутийка няма

Comment

Working...
                            X